Meld je aan

Wooncomplex De Hof wordt energiezuinig en duurzaam gerealiseerd.

 

Het complex beschikt over een centrale entree, met inpandig trappenhuis en lift. Door het vernuftige ontwerp, zijn de appartementen deels inpandig en deels via daktuin en galerij bereikbaar.

Op de begane grond beschikt het complex over een hoofdentree met o.a. deurbellen- en brievenbustableau, berging en fietsenstalling, alsmede enkele commerciële ruimtes. Alle appartementen van De Hof bevinden zich op de eerste t/m de vijfde verdieping.

 

1 gebouw, 5 bouwlagen

34 huurappartementen

1 collectieve daktuin

41 parkeerplaatsen

inpandige fietsenberging

4 oplaadpunten t.b.v. elektrische auto’s

Het complex beschikt op de eerste verdieping daarnaast over een collectieve daktuin.

 

Dankzij grote raampartijen en veel daglicht, wordt het “binnen-buitengevoel” gecreëerd. De meeste voordeuren liggen aan deze daktuin, zo ervaar je een groene en rustige woonomgeving, terwijl je in hartje centrum woont. Genieten van de avondzon op één van de zitelementen op de daktuin tussen bloemen en planten, geeft je een prettige gevoel van thuiskomen.

Hoewel de Markt is aangemerkt als autoluw gebied, voorziet De Hof op eigen terrein in ruim voldoende parkeerplaatsen voor de bewoners.

 

Ieder appartement beschikt ten minste over één parkeerplaats, buiten danwel overdekt. Tevens beschikt het complex over vier eigen oplaadpunten t.b.v. elektrische auto’s.

De gezamenlijke fietsenberging biedt voldoende ruimte voor je (bak)fiets, mocht je net nog iets meer ruimte nodig hebben, voor je MTB, gravelbike, supboard of scuba gear, dan zijn er op de begane grond 8 individuele bergingen te huur.

De bouw is gestart, de sleuteloverdracht
is voorzien voor kwartaal 4 2022.